Gratis breaking, house-, hiphop- en street dance in Nieuw-West

Dansles bij de ISH Academy. (Foto Anna van Kooij)
Hoogstins2024

Hou je van breaking, house-, hiphop- of street dance? Dan kun je ontdekken of de ISH Academy iets voor jou is. Vanaf 12 september starten de lessen weer en kun je tot aan de herfstvakantie een proefles nemen om kennis te maken met het aanbod van de ISH Academy en de docenten.

De lessen zijn bedoeld voor de leeftijdsgroepen 6-9, 9-12 en 12-18 jaar. Alle informatie is op deze pagina te vinden. ISH Academy is onderdeel van ISH Dance Collective, een collectief dat hiphop, dans en urban sports naar het theater brengt. In hun studio in Podium Lely in Nieuw-West organiseren ze elke week laagdrempelige danslessen voor kinderen en jongeren. In september gaan de lessen weer van start. 

“Wat het uniek maakt, is dat de lessen gratis zijn”, vertelt Mascha Dammers van ISH Dance Collective. “Het is heel laagdrempelig, het is echt voor iedereen. Ook als je geen ervaring hebt; je kunt bij ons heel veel leren. We willen de creativiteit van kinderen en jongeren stimuleren. Ze laten ontdekken waar ze goed in zijn en helpen een eigen stijl te ontwikkelen.”

DeWestkrant