Hannah’s: De plek waar iedereen welkom is

Hoogstins2024

Bij Hannah’s in Amsterdam West vinden twee werelden elkaar: horeca en dagbesteding. Een unieke combinatie waarbij ‘La Dolce Vita’ en inclusiviteit samenkomen. Hier krijgen mensen met een verstandelijke beperking de kans om te leren, zich te ontwikkelen en bovenal deel uit te maken van onze gemeenschap in Amsterdam West. “Bij Hannah’s doet iedereen mee!” is ons credo. Wij ontvangen elke gast met extra zorg en aandacht en onze eigen Hannah’s touch. Bij Hannah’s creëren we een omgeving waarin elk individu zich gezien en welkom voelt.

De mediterrane keuken
Bij Hannah’s vind je het streven naar inclusiviteit ook terug op jouw bord. Waarom zouden we ons beperken tot één keuken als inclusiviteit zo hoog in ons vaandel staat? Daarom omarmen we de smaken van de hele Mediterranee. Van de zonnige kusten van Italië en Spanje tot de kruidige markten van Marokko en Noord-Afrika – bij Hannah’s proef je de rijke diversiteit van deze culturen, samengebracht op jouw bord.

Een thuis voor iedereen
Bij Hannah’s voelt iedereen zich thuis. De sfeer nodigt uit tot ontspanning en verbinding voor jong en oud. Pak een spelletje uit onze kast en bestel een homemade chai latte. Of kom een heerlijke Focaccia eten tijdens de lunch. Maar ook voor een easy Sunday morning of een vrijdagmiddag borrel met collega’s of dinner met je vrienden, bij Hannah’s kan kan je voor elke gelegenheid terecht. 

Vier het leven
Heb je iets te vieren of ben je op zoek naar die perfecte locatie voor je event? Hannah’s is ‘de huiskamer buiten je eigen huis’, ideaal voor jouw event op maat. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst, een verjaardag of een groot feest, bij ons is elk evenement speciaal en krijgt het de aandacht die het verdient.

Kom langs, en ervaar Hannah’s zelf
Kom snel langs en reserveer jouw tafeltje hier: Hannah’s, bij deze warme plek midden in Amsterdam – Admiraal de Ruijterweg 107H. Laat je verrassen door de heerlijke smaken en voel de warmte van de Mediterrane keuken en de Hannah’s cultuur. Ervaar zelf wat deze plek zo uniek maakt. 

A presto a Hannah’s!

Ps: Wij zijn nog op zoek naar een kok bij Hannah’s – Meer info zie Vacatures 

https://hannahs.nl/ – +31207796616 – Admiraal de Ruijterweg 107H – Amsterdam West
https://www.instagram.com/hannahsamsterdam/

DeWestkrant