Herfstdip voorkomen met Slowrunning, nu ook in Amsterdam!

Hoogstins2024

Deze nieuwe beweegtrend maakt hardlopen leuker en gezonder. Ontspanning en inspanning gaan hand in hand: de ingrediënten om een herfstdip tegen te gaan.

Wat zo fijn is aan Slowrunning is dat de focus niet ligt op de prestatie in tijd of afstand, maar op het genieten van de beweging. Er ontstaat ruimte voor ontspanning en contact met je lichaam. Je ontdekt jouw natuurlijke grens en leert die te respecteren. Hierdoor is de kans op blessures klein.

Het rustigere tempo in combinatie met bewustwording zorgt enerzijds voor een lagere belasting van spieren en gewrichten en een betere vetverbranding, anderzijds neemt stress af en helpt Slowrunning jou om weer in balans te komen. Slowrunning besteedt daarom niet alleen aandacht aan looptechniek, corestability en kracht, maar er komen ook thema’s aan bod zoals ontspanning, ademhaling, bewustwording & balans.

Slowrunning is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd of conditie.

Heb jij interesse? De eerste start cursus begint op 8 november 2023. Kijk op de website van BuitenBewegen.nl voor meer informatie en aanmelden: Slowrunning – BuitenBewegen. Of stuur een mail naar info@buitenbewegen.nl. 

Gratis Slowrunnen? Bent u 55 jaar of ouder en in het bezit van een geldige stadspas met groene stip: BuitenBewegen.nl werkt samen met de gemeente Amsterdam, waardoor het seniorensportfonds van de gemeente mogelijk de contributie voor het gehele sportseizoen t/m 31 juli 2024 vergoedt. Vraag naar de mogelijkheden (info@buitenbewegen.nl).