Herfstpret in West: 3 gouden vakantietips

Avonturendagen bij Het Woeste Westen.
Hoogstins2024
Tot en met 23 oktober is het herfstvakantie. Wij weten waar kinderen in West de tijd van hun leven zullen hebben.

1. Het Woeste Westen: Avonturendagen 

De natuurspeeltuin aan het Overbrakerpad in Westerpark organiseert ook dit jaar weer drie modderige Avonturendagen in de herfstvakantie. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar met een zwemdiploma op zak kunnen dan op 17, 18 en 19 oktober van 10:00 tot 16:00 uur onder meer boomklimmen, vlotje varen en touwbruggen bouwen. Per dag kost dat 40 euro, 100 euro voor alle dagen. Ouders met een Stadspas of die tijdelijk krap zitten, kunnen hun kinderen gratis op avontuur sturen. Info en opgeven via deze link.

2. Tante Lien en de KunstRovers: Schijn een lichtje op West Festival
Tante Lien heeft samen met de KunstRovers een circustent opgezet in het Erasmuspark. In dit park zullen ze op 18, 19 en 20 oktober van 11.00 tot 17.00 uur een creatief en gratis kinderprogramma uitrollen. Behalve kleintjes vanaf 3 jaar kunnen ook wat oudere kinderen er hun lol op. Circusbeestjes kleien, leren bewegen als een circusdier, meegebrachte oude kleding ‘pimpen’, Superbingo spelen. Het aanbod is verrassend en lekker breed. Info en opgeven via deze link.

3. West Beweegt: Sport- en Funtoer
De Afdeling Sport van Stadsdeel West zet van 17 tot en met 20 oktober een Sport- en Funtoer op poten bij de hal van AKC Blauw-Wit Amsterdam aan de Joos Banckersweg in Bos en Lommer. Het initiatief is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Toegang is gratis. Inschrijven is niet nodig. Loop gewoon met ze binnen tussen 12.00 en 15.00 uur!