Kesbeke wordt decor van ‘boerensekssprookje’

Toneelgezelschap Dronken Mensen: Xander van Vledder, Linde van den Heuvel en Justus van Dillen
Hoogstins2024
Geregeld organiseert Theater Bellevue voorstellingen op locatie. Binnenkort staat het podium in tafelzuurfabriek Kesbeke in Bos en Lommer.

De ene keer is Kesbeke in de race voor een Baby Innovation Award
, de andere keer steelt Oos Kesbeke de show in een serie over familiebedrijven. Bij de tafelzuurkoning van het land wordt het nooit saai. Ga maar na: van woensdag 12 oktober tot en met zondag 6 november organiseert Theater Bellevue een voorstelling in de fabriek aan de Adolf van Nassaustraat. Toneelgezelschap Dronken Mensen speelt er dan De Drang, een heus ‘boerensekssprookje’. Deze tragikomedie, die is geschreven door Franz Xaver Koetz,gaat over lust ‘en de ravage die ontstaat bij de bevrediging ervan’. 


Duistere driften
Otto en Hilde staan aan het roer van een bijzonder bedrijf: een kwekerij en uitvaartonderneming. De dagen zijn lang, zwaar, en de sex is saai. Op een dag staat Hildes jongere broer Fritz te rammelen aan de tuinkas. Na een verblijf in de gevangenis wordt hij door zijn zus en zwager opgenomen en aan het werk gezet. Maar Fritz zorgt voor onrust tussen groen en graf. De bloemiste Mitzi valt als een blok voor hem. Maar waarom slikt hij driftremmende middelen? Al snel blijken het niet alleen de duistere driften van Fritz te zijn die de kwekerij overwoekeren. Meer info vind je hier.

DeWestkrant