‘Onze’ Kesbeke in de race voor Baby Innovation Award

Een greep uit het assortiment. Foto: Martine de Vente.
Hoogstins2024
Tafelzuurspecialist Kesbeke is genomineerd voor de Baby Innovation Award 2022. Tot en met 10 mei kun je stemmen op dit beroemde bedrijf in Bos en Lommer. De verkiezing van de prijs is een jaarlijks event om innovatieve babyproducten te presenteren aan retailers en consumenten. De organisatie is in handen van BabyWereld, een kenniscentrum voor professionals in de (inter)nationale babybranche.
De verkiezingen heeft zeven onderdelen, waaronder ‘mobility’ en ‘care’. Kesbeke is genomineerd in de categorieën ‘feeding’ en ‘green’. Deelnemers kunnen hun product zelf aanbieden, maar een vakjury wijst voor elk categorie de nominaties aan.
Kesbeke is in de race met Babe Baby Foods. In het juryrapport staat daar het volgende over: “100% voedzaam (schijf van 5) en als eerste babyvoedingsproduct 12 maanden lang houdbaar buiten de koeling. De producten ondergaan een milde hittebehandeling door pasteurisatie bij 72 graden °C. Hierdoor blijven de verse eigenschappen en natuurlijke voedingswaarden intact.” De voeding bevat ingrediënten als pompoen, kers en kokos. Op de potjes staan namen als Silver Moon, Painted Lady en Purple Emperor.
Dat Kesbeke creatief en innovatief is, is al veel langer bekend. Zo won het bedrijf in 2016 de  Amsterdamse Ondernemersprijs. Vind je dat Kesbeke ook de Baby Innovation Award verdient, stem dan hier. Als Kesbeke deze ‘prestigieuze’ award wint, levert dat het bedrijf onder meer goede publiciteit en een plaats op de Negenmaandenbeurs op.