Kom op 4 november naar de Energie Bespaar Markt in De Hallen

Informatie, gratis isolatiemateriaal en feest

Hoogstins2024

Zaterdag 4 november van 11:00 tot 17:00 uur vindt tijdens de Klimaatweek de Energie Bespaar Markt plaats in de passage van De Hallen. Dit evenement staat volledig in het teken van energiebesparing in huis.

Op de Energie Bespaar Markt bieden diverse organisaties tips en tricks om de energierekening te verlagen. Ontmoet energiecoaches, krijg meer inzicht in de mogelijkheden om te besparen en krijg isolatiemateriaal om thuis gelijk aan de slag te gaan. De Energie Bespaar Markt helpt jou bij het besparen op energiekosten!

Wat kun je verwachten?

Deskundig Advies: Energiecoaches van Stichting !Woon, De Energie Wending en 02025 zijn aanwezig om advies te geven over energiebesparing in huis, variërend van eenvoudige tips zoals radiatorfolie tot grootschalige isolatieprojecten. 

Gratis isolatiemateriaal: Tijdens de markt wordt er gratis isolatiemateriaal uitgedeeld, maar wees er op tijd bij, want op = op!

Hoera! Energie in Amsterdam Expo: Deze expositie biedt inzicht in de huidige status van energie in Amsterdam en de plannen voor schone energie van 02025 en de gemeente Amsterdam. Een hoogtepunt van de expositie zal het feestelijke moment om 12:00 uur zijn, met muziek en speciale gasten.

Waar: De Passage in De Hallen Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 4 november, 11:00 – 17:00 uur
Toegang: Gratis

De Energie Bespaar Markt is een geweldige gelegenheid om in actie te komen, te ontdekken hoe je energie kunt besparen, en om te vieren dat we samen werken aan een groenere toekomst. Kom gezellig langs, iedereen is welkom! En laat ons je bijstaan met handige tips en ondersteuning die we paraat hebben staan.

Dit evenement is tot stand gekomen door een samenwerking tussen 02025, Stichting !Woon, Takkenkamp, Gemeente Amsterdam, Rabobank, De Hallen en Energie Wending.

DeWestkrant