Masterclasses spoken word voor jongeren in aanloop naar festival Westerpark

Coach Roziena Salihu gaat jonge spoken wordtalenten helpen.
Hoogstins2024

Op zondag 18 juli is er het Wilde Woorden Festival in het Westerpark, mits de coronaregels dat dan toelaten. Er zal een podium zijn waar je kunt luisteren naar woordkunstenaars uit het hele land, maar ook naar lokaal talent. Op de terrassen van Westergas lopen sneldichters rond en er is ook een poëzieroute. 

In de aanloop naar dit festival organiseert Wilde Woorden voor jongeren van 12 tot 25 jaar uit West op zaterdag 29 en zondag 30 mei masterclasses in spoken word met coach Roziena Salihu. Uit alle deelnemers worden drie talenten extra gestimuleerd met een eigen video van hun tekst en mogelijk een optreden op het festival. Deelname is gratis. Aanmelden kan bij Justin Samgar via info@spokenagency.nl Meld naam, leeftijd en postcode en stuur een tekst en korte motivatie mee. 

Het thema van het festival is ‘Twee weten meer dan één’. Om dit thema duidelijk te laten zien hebben Justin en de stadsdichter van Amsterdam Gershwin Bonevacia samen een gedicht geschreven en hiervan een video gemaakt.

DeWestkrant