Mini-kantoor op het Mercatorplein en 6 andere flex-plekken in West

(foto: Martine de Vente)
Hoogstins2024

De Westkrant gaat het kantoor in het voormalige ING-complex aan de Haarlemmerweg verlaten. We willen graag flex gaan zitten in West. Bijvoorbeeld in dit nieuwe, uitermate schattige tiny office op het Mercatorplein (zie foto) dat wordt uitgebaat door de Buurtcoöperatie Jan Eef. Maar er zijn natuurlijk meer flexkantoren in West. Wij vonden deze, weet jij er meer?

Panorama West

In Panorama West kun je heerlijk werken met uitzicht op de Baarsjesweg en de rest van de stad. Je kunt er voor € 25,- een flexplek huren voor een dag, of 1 dag per week voor € 60,-

MoMa

Bij MoMa aan het Bos en Lommerplantsoen (in het voormalige GAK-gebouw) zijn grappige werkhokjes waar je heerlijk rustig kunt werken. Je kunt daarna de dag aftoppen met een pizza en een drankje bij Het Wilde Westen.

TSH Collab

TSH staat voor The Student Hotel. Dat heeft in West een filiaal tegenover het Olvg-West. Voor € 20 per dag heb je er een zogenaamde inloopwerkplek, maar je kunt er ook voor kiezen een vaste plek te huren voor € 300 per maand.

B.

In B. in Nieuw-West kun je een abonnement nemen op een flexdesk voor € 75,- per maand. Daarvoor kun je een dag per week werken in B., dé plek waar je moet zijn als je tussen de startups wilt zitten.

Het Nieuwe Kantoor

Voor € 15,- per dag regel je een plek op Het Nieuwe Kantoor in een pakhuis aan de Van Diemenstraat in de Spaardammerbuurt. In de aanpalende brasserie kun je koffie drinken en lunchen.

Nest

Op de grens van Nieuw-West, vlakbij het Hoofddorpplein heb je voor € 90 per maand een plek bij Nest. Ook met horecafaciliteiten. En je kunt er een eigen postvakje nemen.