Nationale Rollatorloop in Olympisch Stadion op 22 mei, deelname gratis

De Rollatorloop vorig jaar in het Olympisch Stadion. (Foto Bastiaan Heus)
Hoogstins2024

Op woensdag 22 mei vindt de 12de Nationale Rollatorloop plaats in het Olympisch Stadion. Deelname is gratis. 

De organisatie is er weer in geslaagd een mooi programma op de rol te zetten. Koffie, gebak, het Olympisch Vuur, de Rollatorloop waarbij de deelnemers een klein stukje of een heel rondje lopen, spellen en beweegactiviteiten, optredens van FanFare Accu en onze Jordanese zangeres Joki Beerendonk (finalist van het Ouderen Songfestival 2022) en nog veel meer. Het belooft dit jaar weer een groot (rollator)feest te worden! 
Het volledige programma staat op de website www.rollatorloop.nl

Maar dat is nog niet alles! Er zijn mooie prijzen te winnen. Tijdens de Rollatorloop hebben deelnemers de kans om een geweldige prijs te winnen door hun rollator te pimpen! Laat uw creativiteit de vrije loop en maak kans op een speciale verrassingsprijs voor de meest unieke rollator! En natuurlijk gaat iedereen naar huis met een mooie medaille en oorkonde. 

Aanmelden voor dit feest is verplicht en kan op twee manieren:
1.    Via de website www.rollatorloop.nl
2.    Telefonisch via (020) – 305 44 00
Door aan te melden gaat u akkoord dat er foto’s en video’s gemaakt worden.

De Nationale Rollatorloop is een initiatief van het Olympisch Stadion Amsterdam en is in het leven geroepen om mensen te stimuleren in beweging te blijven. Samen doe je dat eerder dan alleen. De Nationale Rollatorloop wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Beep for Help en tevens de Gemeente Amsterdam en partnerorganisaties Buurtzorg en het ROC Amsterdam.

Heel graag tot ziens op woensdag 22 mei in het Olympisch Stadion Amsterdam!