Nu geopend in Amsterdam Westpoort: unieke wasstraat voor grote voertuigen

Hoogstins2024

Autoradam heeft de eigen locatie in Amsterdam Westpoort omgebouwd naar een unieke, geautomatiseerde tunnelwasstraat voor grote voertuigen. Profiteer nu van de openingsdeal en was je voertuig in de maanden februari en maart voor slechts 15 euro!! Berchvliet 3 1046CB, Amsterdam.

De wasstraat is 75 meter lang en 3,25 meter hoog en heeft naast de juiste wastechniek een stevige kunststof schakelband, wat het mogelijk maakt om grote pick-ups, busjes en bakwagens grondig te wassen. Deze nieuwe busjes wasstraat zal uiteindelijk verder uitgebreid worden zodat je in de toekomst ook met je camper of caravan erdoorheen kan.

Uniek
Om grote voertuigen te kunnen wassen en dat zo makkelijk mogelijk te maken, is er gekozen voor de sterkste, uni-AMB kunststof schakelband van Ammeraal Beltech. Deze zwaardere banden worden al veel gebruikt in de automobielindustrie, voornamelijk bij de productie van elektrische voertuigen. Maar dat ze nu in een tunnelwasstraat liggen in Nederland, is voor het eerst. 

Trots
Jean-Pierre Claassen van Ammeraal Beltech is trots op dit project. “De combinatie is uniek. Het is een wasstraat voor het grotere wagenpark en daarmee is Autoradam de eerste in Nederland”, zegt hij. “Voor Ammeraal is het ook een unicum. We timmeren hard aan de weg in Europa. En dan is het mooi om naast wasstraten voor personenauto’s ook dit erbij te hebben.”

Opening op 1 maart
De eigenaar en directeur van Autoradam zijn trots dat zij dit hebben weten te realiseren en zullen deze dan ook officieel groots openen op vrijdag 1 maart 2024. Kom langs bij Autoradam met uw bakwagen of bus en ervaar het gemak zelf. De ingang bevindt zich aan de achterzijde van het pand.

Meer informatie vind u op www.autoradam.nl 
Volg ons ook op facebook om geen actie te missen www.facebook.com/autoradamamsterdam/ 

DeWestkrant