Osdorp krijgt een Japanse gamehal met noedelbar

(Beeld Molly's Arena)
Hoogstins2024

Games in allerlei soorten en maten, personeel in Naruto Akatsuki mantels met Ninja headbands. Molly’s Arena aan het Osdorpplein wordt een speelhal als geen ander.

Flikkerende lichten, gelach en speelkasten zover je kunt kijken. Dat is in het kort waar het om zal draaien bij Molly’s Arena aan het Osdorpplein. Het is de bedoeling dat iedere gamer hier zijn lol op zal kunnen; of je nu houdt van klassieke spelletjes of hypermoderne. Er komt een levensgrote basketbalmachine en je zal er zowel Pong als Taiko Drum kunnen spelen. In de categorie ‘high tech’ worden er virtual reality-spelen uit de kast getrokken (VR 360 Terminator, VR Mecha). Jongere gamers kunnen zich uitleven op een potje Sunflower Hockey of Fishing.

Japans streetfood
In dit gamewalhalla is ook volop ruimte voor animé (Japanse animatiefilmpjes) en Japans streetfood, zoals traditionele ramen (noedels), bentoboxen, luchtige pannenkoeken en mochi (rijstcakejes van kleefrijst). Al het eten bij de ramenbar zal halal zijn. Om de bezoekers volledig onder te dompelen in de gamewereld van Tokio, zal er ‘een totaalbeleving’ worden neergezet. Zo zal het personeel van Molly’s Arena er heel ‘gaaf’ bijlopen in hun Naruto Akatsuki mantels met Ninja headbands. De arcadehal gaat binnenkort open.

 

 

DeWestkrant