Agenda: overal festival

Hoogstins2024

Omdat er weer te veel is om op te noemen, in onze selectie voor dit weekend alleen maar de festivals. Er zijn er namelijk drie in West. Kijk voor de rest in onze favoriete agenda, die van in West met Mik.

House en food

Alweer een foodfestival? Ja, want eten is het nieuwe feesten. Maar gelukkig kan er op het Amsterdam Eats festival ook gedanst worden op Deep House en dat dan al vanaf vier uur in de middag. En dan zijn er allerlei standjes met biologisch eten, zoals van de Smaakbus, de Satéman, onze persoonlijke favoriet de Zingende Oesterman en een -ja die is er ook gewoon- poffertjeskraam.  Dit alles vindt vanaf vanmiddag plaats in the Warehouse, bij de Isolatorweg. Volgens de organisatie twee minuten lopen van de metro.

Buiten genieten

Lekker buiten genieten van voorstellingen, een hapje en een drankje kan op het kleinschalige Rembrandtpark festival. Branko komt, met zijn accordeon, net als Lara & haar Voice Kids Friends. En je kunt zelf buikdansen en Chi Kung-en. Een gezellig uitje dus op de zondag, voor de hele familie.

Bijna vergeten: de beeldenroute

Het is dat we op de burelen van De Westkrant gisteren de kleurenfolder zagen liggen, want anders hadden we de beeldenroute op de Witte de Withstraat dit weekend compleet gemist. Gelukkig staat op de website van Toon ook het hele programma. Leuk aan het festival is dat je op allerlei plekken in de straat sculpturen kunt bewonderen, maar ook in de soms spectaculaire achtertuinen in de straat kunt koekeloeren. En er zijn zaterdag- en zondagmiddag allerlei optredens op het Witte de Withplein.