Panna-kampioen Nasser El Jackson komt voetballen op Bos en Lommerplein

(beeld: Instagram)
Hoogstins2024

Op BOLO, het Bos en Lommerplein, is op 7 juli een straatvoetbaltoernooi. Teams uit heel West doen mee, en de bekende speler Nasser El Jackson daagt spelers uit met hem een potje te voetballen.

Panna, oftewel straatvoetbal, is mateloos populair in West. Daarom organiseert de winkeliersvereniging op 7 juli van 10.00 uur tot 17.00 uur een toernooi op het Bos en Lommerplein voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Het plein wordt hiervoor speciaal ingericht met twee voetbalvelden waarop het toernooi gespeeld gaat worden. Teams bestaan elk uit vier spelers die elkaar op alle mogelijke manieren moeten proberen te passeren.

Als speciale gast komt wereldkampioen panna Nasser El Jackson op deze zondag 7 juli naar het Bos en Lommerplein om voetballers uit te dagen een potje met hem te spelen. De stuntvoetballer is tweevoudig wereldkampioen in de discipline ground moves. Fifa-spelers kennen hem ook van het spel Fifa Street.

In ieder geval zijn er teams van de voetbalclubs uit West en Nieuw-West, maar kinderen –jongens én meiden- kunnen ook ‘los’ een team inschrijven. Dus kom vooral met je straat, school of vrienden voetballen, want per leeftijdscategorie is een beker te winnen.

Voor jongere kinderen die niet meevoetballen, zijn er een springkussen en een schminckgelegenheid. Alle activiteiten zijn gratis.

De 23-jarige Nasser El Jackson is behalve wereldkampioen panna ook ambassadeur van KNVB straatvoetbal. Ook is hij een van de landelijke gezichten van sportketen Aktiesport. Nasser is een allrounder want naast zijn freestyle skills is hij ook een absolute professional in panna voetbal. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat hij iedereen, van jong tot oud, weet in te pakken!

De KNVB, Dutch Football Events, de gemeente Amsterdam en winkeliersvereniging BOLO | Bos- en Lommerplein willen met dit straatvoetbaltoernooi zoveel mogelijk kinderen in beweging brengen én het plezier van voetbal laten beleven.

Inschrijven kan via dutchfootballevents.com en meer informatie is te vinden op bosenlommerplein.com.

Dit bericht bekijken op Instagram

Confirm your life and swipe 👉🏽 #nassereljackson

Een bericht gedeeld door NASSER EL JACKSON (@nassereljackson) op

DeWestkrant