Bos en Lommer krijgt twee nieuwe gyms, waaronder een ladies only

Zo ziet een gym van Trainmore er ongeveer uit.
Hoogstins2024

We schreven al eerder dat er een sportschool komt op het vernieuwde Bos en Lommerplein. Inmiddels is bekend dat hier binnenkort een locatie van TrainMore opengaat. De gym komt boven KFC, in het pand waar eerder Fitness4me zat. Iets verderop komt nóg een gym van Trainmore. Deze tweede locatie komt in het Bruggebouw boven de A10, waar eerder een Fitness4me exclusief voor vrouwen zat.
Met deze twee gyms in Bos en Lommer zet TrainMore voor het eerst voet aan wal in West. De locatie in het Bruggebouw boven de A10 zal, net als voorheen, enkel toegankelijk zijn voor vrouwen. Voor de sportketen is dit de eerste TrainMore die ladies only is. In West zijn er meer sportscholen exclusief voor vrouwen. De bekendste is misschien wel Femme Gym in de Jan van Galenstraat en de Vancouverstraat.
De sportscholen van TrainMore bieden ‘de nieuwste fitnesstechnologie in een stedelijke setting, waarin community, muziek en kunst een steeds grotere rol gaan spelen’. Ben je lid, dan wordt er 1 euro van je maandelijkse contributie afgehaald voor elke keer dat je een work-out doet.
Met de twee nieuwe filialen in West heeft TrainMore in totaal twaalf gyms in Amsterdam. TrainMore is onderdeel van de Urban Gym Groep, een organisatie met circa dertig clubs in grote Nederlandse steden. Marjolijn Meijer en Jordy Kool zijn de eigenaren van de Urban Gym Groep. Samen zijn ze ook eigenaar van onder meer Gym Warehouse en My Local Gym Group – waar Fitness4me onder valt.

DeWestkrant