Plan voor woningen op dak Aldi Postjesweg

Op het lage dak aan de achterkant van de Aldi kunnen volgens het plan twee etages met appartementen worden gebouwd. (Foto Richard Mooyman)
Hoogstins2024

Ontwikkelaar Coltavast wil woningen bouwen op het dak van supermarkt Aldi aan de Postjesweg. Het gaat om zestien appartementen van circa vijftig vierkante meter. Volgens Coltavast moeten het huurwoningen in het middensegment worden.

De ontwikkelaar heeft omwonenden uitgenodigd voor een digitale informatieavond. Het lage dak van de Aldi langs de Postjeswetering is geschikt om twee lagen appartementen op te bouwen, volgens het plan. De ruimte tussen de nieuwe woningen en de bestaande woningen kan worden ingericht als groene daktuin.

Coltavast heeft de plannen met de gemeente besproken, maar nog niet de benodigde omgevingsvergunning aangevraagd. “Wij zijn eerst benieuwd naar uw ideeën bij een eventuele ontwikkeling en misschien wilt u aandachtspunten met ons delen”, zo staat er in de brief aan omwonenden.

De informatieavond is dinsdag 14 december van 19 tot 20 uur. Aanmelden uiterlijk 10 december via postjesweg@coltavast.nl onder vermelding van naam en adres.

DeWestkrant