4x shoppen op decembermarkten in West

Maker Market in De Hallen
Hoogstins2024

Met de kerstdagen in aantocht kun je in West op vier leuke markten terecht om cadeaus in te slaan. De Hallen sluiten de decembermaand af met drie markten en op Westergas is er de Funky Christmas Market. Gratis toegang op alle markten. 

Art, Design & Vintage Markt in De Hallen
Zaterdag 11 december 11:00 – 18:00u
Een bezoek aan de markt is een goede mogelijkheid om prachtige vintage objecten te ontdekken. Zo vind je er onder meer schilderijen, Art Deco objecten, glas & keramiek, sieraden, verlichting, Aziatische kunst en decoratieve objecten.

Homeware Market in De Hallen
Zondag 12 december 11:00 – 17:00u
Op de Homeware Market bieden ontwerpers van meubels en interieurproducten hun eigen creaties, stylingtips en verzamelingen aan. Je vindt er zowel mooie nieuwe ontwerpen als unieke vintage vondsten.

The Maker Market in De Hallen
Zaterdag 18 december 11:00 – 17:00u
Zondag 19 december 12:00 – 17:00u
The Maker Market is dé plek om jonge, innovatieve makers te ontmoeten. Hier vind je handgemaakte producten, gemaakt met liefde en vakmanschap. Duurzame productieprocessen en Fair Trade werkrelaties spelen een belangrijke rol.

Funky Christmas Market, Westergas
Zondag 19 december 12:00 – 17:00u
In De Gashouder kun je allerlei bijzondere, mooie, grappige en leuke kerstcadeautjes vinden. Vele mooie stands met interieurspullen, mode, sieraden, design, vintage, kinderspullen en originele kerstdecoraties. Met lekkere (kerst)hapjes, glühwein en live optredens. QR-check en mondkapjes binnen verplicht, aldus de organisatie. 

DeWestkrant