Trots op je stad? Word vrijwilliger bij het Welkom Team!

Kom kennismaken en draai een proefdienst mee

Hoogstins2024

De vrijwilligers van de Stichting Welkom Amsterdam bieden de bezoekers aan Amsterdam sinds 2008 een gastvrije ontvangst en helpen hen de weg te vinden op het Stationsplein en Muntplein. Zo verwijzen we op verzoek naar hotels, restaurants, musea, attracties, winkels en winkelstraten, markten, parken, openbaar vervoer etc.

De vrijwilligers draaien 2-3 diensten per maand van 3 uur, werken altijd samen met andere vrijwilligers en mogen zelf bepalen wanneer ze worden ingeroosterd. Zo’n vijf keer per jaar brengen de vrijwilligers een werkbezoek aan een van onze partners, waar ze als VIP worden ontvangen. Te denken valt aan de Johan Cruyff Arena, de Heineken Experience, Madame Tussauds, de Amsterdamse Politie, het Centraal Station-achter-de-schermen of het GVB.

Elk seizoen dat loopt van april tot en met oktober starten we met een feestelijk ontbijt in de Beurs van Berlage en eindigen we met een vier-gangen-diner met een Amsterdam-Quiz met originele prijzen.

Het Welkom Team is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die uit alle delen van de stad en daarbuiten komen. Kom kennismaken met ons team en draai binnenkort mee met een proefdienst op het Stationsplein. Wij zorgen voor je kleding en informatiemap! Je kan je hiervoor inschrijven via de website:
www.welkomteam.amsterdam<http://www.welkomteam.amsterdam

Ook leuk om te lezen: het recente interview op de website van de gemeente Amsterdam: https://www.amsterdam.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/word-welkom-vrijwilliger/

DeWestkrant