Lente! Tom en Sam zetten je balkon in bloei

(beeld: Upperbloom)
Hoogstins2024

Neem: een zonnige binnentuin omringd door balkons. Twee topmuzikanten die opgewekte, soulvolle jazz spelen, trek een fles wijn open. En voilà, je hebt een heerlijke middag.

Balkonconcert
Sam & Tom uit West zagen de balkonconcerten in Italië en dachten: dit willen wij ook organiseren. Tom: “Alle concerten zijn nu afgelast, op deze manier hebben we toch een live optreden. En het is eigenlijk nog leuker ook: heel ontspannen, op je balkon, met hapje en drankje en alle buren erbij.”
De dag dat corona de wereld platlegde lanceerden zij Upperbloom. Slechte timing? Sam: “Het balkon is nu de belangrijkste plek voor contact met de buitenwereld.” Met Upperbloom willen ze van opslagplek waar je de vuilniszakken en kratjes bier neerzet een plek maken waar je het liefst bent.
Ze hebben er rekening mee gehouden dat niet iedereen groene vingers heeft. Via de website van Upperbloom kun je heel makkelijk een balkonset samenstellen. Vervolgens krijg je de slimme plantenbakken, gevuld bij de kweker met mooie bloeiers. Door het extra grote waterreservoir hoef je weinig water te geven. Zelfs in een warme zomer maar één keer per week. Ideaal dus als je even weg gaat.

Contact
Wil je ook een groen balkon waar je nauwelijks omkijken naar hebt? Of dat wij een concert in je eigen binnentuin organiseren? Bel Tom of Sam via 020 210 10 81 of mail info@upperbloom.nl. Kijk voor meer info en het samenstellen van een balkonset op www.upperbloom.nl

Leve het balkon!

DeWestkrant