Thuisblijven? Ga sporten met je favoriete trainers

Tennisleraar Petra Wentzel geeft tennisles vanaf haar dakterras. (beeld: YouTube)
Hoogstins2024

Mis je je favoriete sporttrainer uit West? Sommigen maken video’s, zodat je toch nog een beetje met ze kunt sparren. Lekker om de dag mee te beginnen.

Tennissen op het dak
Tennistrainer Petra Wentzel maakt iedere dag een video vanaf haar dakterras in De Baarsjes. Zo houd je nog steeds het gevoel met racket en bal en kun je tennismoves oefenen. Dus haal dat blik ballen en je racket uit de mottenballen en ga oefenen. Kan ook binnen trouwens, maar dan moet je het racket iets hoger beetpakken.

Dopecamp
Dopecamp (misschien ken je ze wel van het Erasmuspark) is ook naar binnen gegaan. Iedere dag maken Ewout Steenhoff en Boi de Moel twee nieuwe trainingen voor leden. Voor een maand ben je voor € 25 verzekerd van een intense en gezellige work-out. Om te doen in de tuin, terras of binnen. Meedoen? Stuur even een mail naar ewout@dopecamp.nl

Golden Sports
Golden Sports verzorgt altijd trainingen buiten voor ouderen, maar die gaan dus ook niet door. De trainers van Golden Sports hebben trainingen online gezet voor de deelnemers. Zoals deze van Mio Notermans. Als je meer wilt, neem een abonnement op de nieuwsbrief van Golden Sports via goldensports.nl

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Steeds meer mensen lezen De Westkrant en dat waarderen wij enorm. De Westkrant is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Door jouw donatie kunnen wij ons werk blijven doen en iedere dag nieuws brengen uit Amsterdam-West.

Voor minimaal € 5,- kun je ons steunen, en dat is zo gebeurd.

Klik hier om te doneren Word supporter