Coronaproof sporten bij Survival Club in Amsterdam-West

Hoogstins2024

Ondanks de versoepelingen van de maatregelen blijven de sportscholen nog gesloten. Gelukkig is Amsterdam-West een nieuwe sportaccommodatie rijker! Bij Survival Club aan de Transformatorweg kun je namelijk nog veilig op afstand sporten. 

Originele workout 
Ben je op zoek naar een nieuwe, uitdagende workout dan ben je bij Survival Club aan het juiste adres. Je krijgt op een leuke manier een sportieve prikkel door over de hindernisbaan te gaan. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau sporten en het is geschikt voor jong en oud. Tijdens het sporten train je niet één spiergroep maar juist het hele lichaam. Het is mogelijk om met een abonnement (€ 22,50 per maand) of een rittenkaart te komen sporten.

Bedrijfsuitje
Omdat Survival Club een buitenlocatie is en je door het grote oppervlak goed afstand kunt houden, is het een perfecte locatie voor een sportief bedrijfs- of teamuitje in deze coronaperiode. Kom erachter wie van jullie team het snelst over de hindernisbaan komt! Het is eventueel mogelijk om een borrel met wat hapjes bij te boeken als afsluiting.

Onefit en Classpass
Heb je een abonnement bij Onefit of Classpass? Dan kan je ook gewoon bij Survival Club terecht! Zowel in de ochtend als in de avond zijn er lessen die je kunt boeken. 

Personal Training
Naast de groepstrainingen is er ook een mogelijkheid tot personal training. Onder begeleiding van een afgestudeerde fysiotherapeut ga je aan de slag met je doelen.

Mocht je enthousiast geworden zijn en meer informatie willen, dan kun je een kijkje nemen op de website van Survival club https://survivalclub.nl/