Go Health Clubs Amsterdam is weer open!

Hoogstins2024

Onze heropeningsdeal: Gratis sporten tot 1 augustus 2020 (inclusief 1x per week buitensport) plus 50% korting op de inschrijfkosten.

Go Health Clubs Amsterdam biedt dé oplossing als je slank en fit wilt zijn, ook als je weinig tijd hebt, dankzij een unieke werkwijze.

Wat houdt het in?
Het BioCircuit is een slimme combinatie van twaalf volautomatische kracht- en cardiotoestellen. Het circuit is ontwikkeld door artsen en fysiotherapeuten in samenwerking met de NASA. Twee ronden op het circuit is ideaal en kost je slechts 30 minuten van jouw tijd. In deze 30 minuten heb je dus een full body workout gedaan.

Revolutie
Voor het eerst zijn er toestellen die zich volautomatisch op jouw zithoogte, weerstand en gewicht instellen én die in het terughalen meer weerstand geven dan wat je wegdrukt! Dit noemt men excentrische workout. Het BioCircuit doe je nooit alleen en wordt uitgevoerd in een tempo dat bij jou past. Samen sporten is leuker!

Resultaat
Je kunt je nu volledig veilig helemaal geven! Het samen sporten motiveert. Na elke workout kun je meer aan en al na de eerste workout voel je jezelf beter! De excentrische workout zorgt voor 30% meer spierversteviging. Het BioCircuit verhoogt je stofwisseling 15 maal langer dan een gewone uithoudingsvermogen-workout.

Praktisch
Op het BioCircuit sport je 30 minuten, eventueel aangevuld met een warming-up van een kleine 10 minuten.

Hoe vaak?
6x per maand is voldoende, 8x per maand is ideaal.

Tot snel bij Go Health Clubs Amsterdam, Overtoom 472 H. 

020-2352114
amsterdam@gohealthclubs.nl
www.gohealthclubs.nl

DeWestkrant