Vacature Officemanager (m/v/x) bij De Hallen Amsterdam

De Passage van De Hallen Amsterdam. (Foto Richard Mooyman)
Hoogstins2024

Ben jij een georganiseerde Officemanager met goed gevoel voor humor? Heb je genoeg van saaie en formele kantooromgevingen en zoek je een plek waar je jouw unieke persoonlijkheid kunt laten schitteren? Dan zouden wij wel eens voor elkaar gemaakt kunnen zijn! 

De Hallen Amsterdam is gevestigd in een oude tramremise uit 1901 in Amsterdam-West en is in 2012 gerenoveerd en getransformeerd tot een bruisend centrum van media, mode, cultuur, horeca en ambacht, waarmee het al geruime tijd tot een van dé hotspots van Amsterdam behoort. 

Het complex biedt onderdak aan diverse commerciële, sociale en creatieve bedrijven en talenten, maar o.a. ook aan de Foodhallen, Filmhallen, Hotel de Hallen, een kinderopvang, een bibliotheek, the Jean School en tv- studio’s. In de Passage worden regelmatig bijzondere activiteiten georganiseerd zoals culturele zondagen en diverse markten en specials. 

De beheerorganisatie van De Hallen Amsterdam, Stichting TROM, is op zoek naar een Officemanager (20-24 uur per week) die binnen de organisatie graag impact wil maken op alle denkbare fronten. Je komt ons team versterken dat momenteel bestaat uit een directeur, een adjunct-directeur, een communicatiemedewerker, een installatie- expert, een aannemer en een beheerder. Kijk hier voor meer informatie. Solliciteren uiterlijk 23 juli.