Vintage items brengen interieur tot leven

Hoogstins2024

Je wilt iets anders met je huis of kantoor. Het mag wel wat gewaagder. Niet zo’n standaard Pinterest-plaatje, maar een interieur dat laat zien wie je bent. En waarin je je écht thuis voelt. 

Of je nou je woonkamer, je complete huis, vakantiewoning of kantoor onder handen wilt nemen, een uniek interieur begint met een frisse blik. Wat past nou écht bij jou? Mooie items die je al hebt, maak ik weer bijzonder in andere context. Ik help je om je interieur tot leven te brengen, het liefst met vintage items. 

Duurzaam
Door vintage items te combineren met stukken die je al hebt, creëren we een verrassend interieur voor een haalbaar budget. En nog duurzaam ook. Dat woont of werkt extra lekker! Want waarom nieuwe dingen kopen als er al zoveel moois is? Ik kan bij je langskomen voor een stijlconsult waarna je zelf aan de slag kan.

Stijlconsult
Ik kom bij je langs en laat je zien hoe je jouw interieur tot een stijlvol, gezellig en persoonlijk geheel maakt. 

  • Stijlanalyse. We bepalen je stijl en stellen de verbeterpunten van je interieur scherp. 
  • Tips. Ik geef je tips over indeling, kleur, meubels, verlichting, stoffering, materialen en accessoires. 
  • Shoppen. Ik laat zien welke items je interieur een upgrade geven en geef shoptips en -adressen.

Tarief stijlconsult: € 225,00 (incl. btw)

Wil je meer weten?  Bel of mail mij. Ik vertel je graag meer!

Sjoukje Bonekamp

06 48857687 
info@sjouk.com
www.sjouk.com

Foto Amrita Panday Photography
DeWestkrant