Waar kun je goedkoop tanken in Amsterdam-West?

(foto: Martine de Vente)
Hoogstins2024

De benzineprijzen rijzen de pan uit. Aan een pomp langs de snelweg betaal je al meer dan € 2,10 voor een liter euro loodvrij. Dus je wacht niet meer tot je op de A2 of A1 bent om de tank vol te gooien. Gelukkig zijn er in West voldoende alternatieve plekken waar je goedkoop kunt tanken, met name bij onbemande benzinestations.
Zo zitten er in West filialen van Tango en van TinQ, twee zelfs binnen de Ring A10. Je vindt een TinQ aan de Hoofdweg en aan de Van Hallstraat. Wie supergoedkoop uit wil zijn, moet wachten tot donderdag: Tango op Langsom heeft dan een ‘Donderdagdeal’ met korting van 20 cent op een liter.
Andere goedkoop tanken-plekken vind je onder andere aan de Johan Huizingalaan (Tango), Sierenborch (op Sloterdijk) en de Isolatorweg (AVIA). Bij deze benzinepompen duikt de benzineprijs onder de twee euro. Ook bij Autoradam aan de Nieuwpoortstraat tank je met korting van 12 tot 15 cent per liter, zo belooft het bedrijf op de website.
Overigens is hier te zien dat de prijzen tussen de goedkope, onbemande benzinestations onderling ook nogal kunnen verschillen.

DeWestkrant