Weer aan de bak

Hoogstins

Werk, school of studie na de vakantie weer in het gareel? Na pakweg twee maanden beginnen volgende week ook veel cursussen en clubjes weer. Een overzicht van wat je allemaal kunt doen in West.

Hardlopen

Met een groepje rennen motiveert beter dan in je eentje van de bank af komen. Er is een flink aantal loopclubjes actief in West. Op maandagavond kun je in het Westerpark meetrainen met hardlooptrainingen.nl. Ook op maandag, maar dan in het Rembrandtpark ren je mee met Hardlopenamsterdam.nl.

Yoga

Zin om een yogaklasje te pakken? Er zijn er talloze in West. Check hier welke voor jou het dichtst in de buurt is.

Bootcamp

Wil je het wat pittiger? Elke dag kun je wel aanhaken bij de Bootcampclub in Wester-, Vondel- of Sloterpark. Ook nog eens in allerlei smaken: je kunt bijvoorbeeld een kickbokstraining of het Supermanprogramma volgen. Met Fitmundo kun je ook bootcampen in het Erasmus- of Rembrandtpark.

Theater

Bij 4West kunnen kinderen tot en met 16 jaar leren dansen, zingen en theatermaken. De open dag is 6 september, de lessen beginnen 19 september weer in Westerpark en in Osdorp.

Muziek

Voor muziekles kun je terecht bij drie muziekscholen in West. Bij Aslan is een groot assortiment aan lessen, met name gericht op wereldmuziek. Droom je er nog van gitaar of drums te spelen in een rockband. Je kunt bij Muziekles Amsterdam in Bos en Lommer ook zelf aan de slag. Muziekschool Amsterdam (in Osdorp en Westerpark) heeft deze week Open Lesweek om een favoriet instrument uit te proberen.

Dansen

Hiphop en andere urban dance stijlen kun je leren bij Beatzone, een dansschool met filialen in West. En sinds dit jaar kun je alle smaken dans uitproberen en leren bij de Chassé Dance Studio’s. Check hier het uitgebreide programma. Voor de kleintjes geeft Mascha’s Dansstudio Dansyoga, een combinatie van kinderyoga en ballet.