West in teken van FashionWeek

FashionWeek Amsterdam vorig jaar. Foto Team Peter Stigter
Hoogstins2024

De FashionWeek Amsterdam gaat vandaag van start. West en de rest van de stad staan tien dagen lang in het teken van de mode. De grote modeshows vinden plaats op het Westergasfabriekterrein, maar er is ook een voor iedereen toegankelijk publieksprogramma. Het gaat dan om presentaties, voorstellingen, exposities en feesten op verschillende plekken in de stad.

Op maandag 19 januari is er bijvoorbeeld een presentatie van fashionlabel Costes bij Mossel&Gin op het terrein van de Westergasfabriek. Dinsdag 20 januari zijn er modefilms van studenten van het Amsterdam Fashion Institute te zien in Het Ketelhuis. Op zondag 25 januari staat de Local Goods Weekend Market in De Hallen in het teken van jonge, onafhankelijke modelabels. Het volledige publieksprogramma is hier te vinden.

Modellen gezocht

De organisatie van de Mercedes Benz FashionWeek Amsterdam is nog op zoek naar modellen voor een show op woensdag 21 januari. Altijd al over de catwalk willen lopen? Lees hier meer over de vereisten waaronder een lengte van tussen de 1.75 en 1.81 meter.