Wintertijd in West

Hoogstins2024

De wintertijd gaat dit weekend in. De klok gaat in de nacht van zaterdag op zondag een uur achteruit, waardoor je een uur langer kunt slapen. Zo kun je uitgerust rondstruinen op leuke markten, of een kunstwerk kopen waarvan de opbrengst gaat naar vluchtelingen.

Foodmarkt

Op zaterdag en zondag is er van 12.00 tot 17.30 uur een speciale foodeditie van de Local Goods Weekend Market in De Hallen. Hier kun je ambachtelijk en lokaal gemaakt lekkers inslaan voor de lange, donkere avonden die ons nog te wachten staan. Ook zijn er allerlei spullen voor in de keuken, en kleding en kunst rond het thema food.

Imagine

Ben je toch in De Hallen, neem dan een kijkje bij galerie Beeldend Gesproken. Daar is dit weekend de expositie Imagine met werken van Aat Veldhoen en Lieve Prins. De opbrengsten van de verkoop gaan naar de Stichting Vluchtelingenwerk. De benefiettentoonstelling duurt tot en met 28 oktober.

Wijkdag Bos en Lommerplein

Op het Bos en Lommerplein is zondag de Wijkdag, een dag voor en door de wijk. Met een rommelmarkt die vroeger bekend stond als Bos en Rommel, in combinatie met een kinderfestival. Creatievelingen, verenigingen en andere organisaties uit de buurt kunnen zich hier ook presenteren. De Wijkdag vindt plaats tussen 11 en 16 uur.

DeWestkrant