Zin in vakantie

Hoogstins2024

De vakantie met de kinderen nog niet helemaal volgepland? Blijf dichtbij huis en ga lekker zomeren in West.

-Bouwspeelplaats Het Landje in Het Rembrandtpark heeft iedere zomervakantie extra activiteiten, buiten het ponyrijden en hutten bouwen. De toegang is als vanouds erg voordelig € 2,50

-Circus Elleboog organiseert de eerste week van de vakantie de cursus Circus-artiest in een Week: vijf dagen oefenen en dan een voorstelling geven voor familie, buren en vrienden.

-De Creatieve Garage in de Bellamystraat gaat in de vakantie gewoon door. Iedere woensdag zijn er lessen in timmeren, animatie en muziek.

-Kids Aktief organiseert onder meer bij voetbalvereniging SDZ een driedaags voetbalkamp in de tweede week van augustus.

In het Talentenhuis in Meer en Vaart zijn in de eerste en tweede week van de vakantie zomeractiviteiten, zoals een 1001nacht-kamp en les van de Weekendschool. Ook kunnen de kinderen meedoen met activiteiten van Circus Elleboog en de Natureluur.

Op de website Zomer in Nieuw-West staat een hele lijst van wat er bij de buren allemaal te doen is. Trampolinespringparadijs Bounz heeft bijvoorbeeld iedere dag een activiteit. Je kunt er bijvoorbeeld een potje Dodgeballen, een soort trefbal maar dan springend. Op watersportcentrum Sloterplas is traditioneel de Splashweek, met sporten op en het water; van zeilen tot zwemmen. De Natureluur heeft de eerste en de laatste week van de vakantie zomerweek met extra activiteiten.