Zojuist bevestigd: Geen oog dicht (8+), voorstelling met poppentheater, live film en muziek in Podium Mozaïek!

Met gratis workshops en randactiviteiten!  

Van woensdag 17 t/m zondag 21 mei speelt de multidisciplinaire familievoorstelling Geen oog dicht door Studio Figur en STIP theaterproducties in Podium Mozaïek. Een filmisch avontuur voor kinderen vanaf 8 jaar oud (en hun ouders).

In Geen oog dicht volgen we de achtjarige Maia. Ze leest veel, speelt games en houdt van films. Verhalen zijn spannend, maar lopen bijna altijd goed af. Hoe meer verhalen ze leest, hoe meer ze zich afvraagt of dat in de grotemensenwereld ook zo is en hoe enger de echte wereld soms lijkt. Maia heeft altijd Ótti naast zich die met haar groeiende onrust steeds van vorm verandert. 

Met poppentheater, live film en muziek wordt het publiek meegenomen in een dromerige beleving over een thema voelbaar bij jongeren en kinderen: de onrust die je kan voelen door al die berichten die je ziet in de media. 

Naast het bezoeken van deze multidisciplinaire voorstelling gaan kinderen zelf op avontuur in de Zolderzoektocht! In dit bijhorende contextprogramma, bestaande uit vier interactieve installaties, ontdekken ze de wereld zoals Maia die ziet. Daarnaast kunnen kinderen na afloop van de voorstelling meedoen met gratis creatieve en actieve workshops. 

Geen oog dicht exploreert op poëtische en liefdevolle wijze een universele, en helaas ook al te actuele thematiek: als kind verruimt je blikveld voortdurend, hoe geef je al het (oorlogs)leed een plek in je leven, zonder dat het je leven overneemt?” Theaterkrant 

WO 17 T/M ZO 21 MEI | Diverse speeltijden | tickets (incl. consumptie) vanaf €7,50
Klik hier voor meer informatie en kaartjes 

CREDITS:  REGIE Noufri Bachdim POPPEN Pluck Venema SPEL Pluck Venema, Lieke Witteveen, Ruta van Hoof en Sarah Sahertian MAKERS Studio Figur PRODUCENT STIP theaterproducties 

Podium Mozaïek: Bos en Lommerweg 191, 1055DT Amsterdam 

DeWestkrant