4x markten in De Hallen: mooie spullen, bijzondere boeken en funky fashion

Hoogstins2024

De Hallen in Oud-West staan weer in het teken van gezellige markten. In de passage kun je rondstruinen op zoek naar mode, design, handgemaakte producten, vintage objecten, boeken en meer. De markten zijn gratis toegankelijk.

Zaterdag 16 maart, 11:00 – 17:00u
Art, Design & Vintage Markt
Een bezoek aan de markt is een goede gelegenheid om prachtige vintage objecten te ontdekken of het ontbrekende stuk aan je verzameling toe te voegen. Zo vind je er onder andere schilderijen, Art Deco objecten, glas & keramiek, sieraden, verlichting, Aziatische kunst en decoratieve objecten.

Zondag 17 maart, 10:00 – 17:00u
Boekenmarkt in De Hallen
Ontdek op deze zondag in De Hallen een gevarieerd aanbod aan prachtige boeken. Handelaren stallen hun antiquarische, bijzondere en ook nieuwe boeken uit. Je vindt er onder meer boeken over kunst, geschiedenis, muziek, fotografie, filosofie, literatuur, topografie, Amsterdam en veel meer. De markt begint om 10 uur, maar vroege vogels zijn al vanaf 9 uur welkom.

Zaterdag 23 maart, 11:00 – 17:00u
Sunday Market in De Hallen
Sunday Market is de funky art, fashion & design market van Amsterdam. Een platform waar ontwerpers hun creaties aanbieden, maar ook grappige verzamelingen, mooie ambachtelijke delicatessen of coole kids items. Elke tweede zondag van de maand is er een Sunday Market.

Zaterdag 30 maart, 11:00 – 17:00u
The Maker Market
The Maker Market is dé plek om jonge, innovatieve makers te ontmoeten. Hier vind je handgemaakte producten, geproduceerd met liefde en vakmanschap. De markt richt zich op duurzame productieprocessen en Fair Trade werkrelaties. Bij elke editie worden zowel nieuwe merken als bekende gezichten uitgenodigd.