Actrice Helen Kamperveen te gast bij De Niet ZO Late Night Show

Foto Marlise Steeman
Hoogstins2024

De Niet ZO Late Night Show heeft deze maand actrice en theaterdocent Helen Kamperveen te gast. Zij speelde onder andere in Tramlijn Begeerte, De Koningin van Paramaribo en De meiden. Met haar theaterschool On Stage in Suriname leidde ze jong, lokaal talent op. Na een aantal jaar theater doceren keerde ze terug naar Nederland, waar ze onder andere in Paramaribo Texel en Decemberdagen speelde. Jef Hofmeister zal in MidWest in De Baarsjes tijdens De Niet ZO Late Night Show van 1 mei met haar in gesprek gaan over het leven op twee continenten. 

De Niet ZO Late Night Show is een biculturele theatersalon die dit seizoen onder andere veel aandacht besteedt aan de Surinaamse gemeenschap in Nederland en Amsterdam. De salon wordt gehost door Kenneth Herdigein en zijn alter ego mevrouw Pengel, een Surinaamse dame met een stevige mening, en Jef Hofmeister en diens dubbel Hot Eddy, de Indorocker die maar niet oud wil worden. Zo kunnen zij op een andere manier, brutaal en met humor, reageren op de gasten, op wat er in de wereld, in de stad en in de buurt leeft en op de reacties vanuit het publiek. De voorstellingen worden gepresenteerd in MidWest.

De middag wordt begeleid door een vaste band, met Jef Hofmeister op accordeon, Walther Muringen op trompet en Eva Skeete Mc Leed op percussie. Alle drie zijn zij liedschrijvers (dat belooft wat!), en met hun liedjes zetten ze de toon voor het gesprek. De voorstelling met Helen Kamperveen vindt plaats op 1 mei en begint om 16.00 uur.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website van het Volksoperahuis.