Agenda: zonder schoenen

Hoogstins

Het Erasmuspark, Floor 17 en het Veemtheater in West zijn locaties voor het Grachtenfestival. Het Erasmuspark is gereserveerd voor de jeugd. In de ochtend speelt de sprookjesopera Hans en Grietje en in de middag is er het jeugdorkest Junior Jazz unlimited. Op Floor 17 -dus met fantastisch uitzicht vanaf het Ramada Hotel- is er ook jazz met The Secret Swing Society. Het Veemtheater heeft verschillende muziektheatervoorstellingen.  Kijk hier voor de agenda: sommige voorstellingen zijn gratis, voor andere moet je weer kaartjes hebben.

Ruigoord, da’s ook West. Daar is dit weekend The Shoeless Weekender. Laat je slippers, laarzen of pumps dus thuis en ga dansen op blote voeten. Het festival maakt nooit zijn line-up bekend, maar belooft wel kabouters en dichters. Voor de liefhebber het omfietsen dus waard. Voor je op de fiets stapt: kaarten kosten wel € 39,50 voor de zaterdag en zondag € 29,50.

Zondag kun je weer lekker struinen langs de kraampjes met lekkers op op de NeighbourFood Market bij de Westergasfabriek. En heb je nog een pak rijst of pasta in de kast staan? Neem mee! De markt zamelt ook in voor de Voedselbank.

Meer zien en doen in West? Kijk ook eens even op de agenda van Mik. 

 

Doneer