Bij AKROS kinderdagverblijven in De Baarsjes is iedereen welkom!

Voor elk kind aandacht (Tuimelaar)
Hoogstins2024

Op zoek naar een kinderdagverblijf in De Baarsjes? Andere ouders zullen je ongetwijfeld een kinderdagverblijf van AKROS aanraden. Op kinderdagverblijven Tuimelaar (Baarsjesweg), Pionier (Admiralengracht) en Sneeuwbes (Arubastraat) ben je verzekerd van jarenlange ervaring, up-to-date expertise en sfeervolle locaties. Je kind voelt zich er meteen thuis.

Een voorbeeld van zo’n enthousiaste ouder is vader Anne. Hij vertelt hoe ‘superblij’ hij is met opvang op Tuimelaar aan de Baarsjesweg: “Het zijn superlieve meiden die voor onze kindjes zorgen. Elke dag breng ik mijn kinderen van 1 en 3 jaar hier met heel veel vertrouwen en liefde naartoe.”

Spelen met water (Pionier)


Professioneel en betrokken

Op de kinderdagverblijven van AKROS zijn de pedagogisch medewerkers inderdaad superlief, maar ook professioneel, betrokken en uitstekend opgeleid. De locaties hebben een sfeervolle uitstraling en mooie buitenruimtes met veel groen, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Sneeuwbes en Pionier zijn gehuisvest in karakteristieke oude schoolgebouwen. Tuimelaar is te vinden op een centrale locatie langs de Baarsjesweg, vlakbij twee basisscholen, waarvoor AKROS ook de Buitenschoolse Opvang verzorgt. Handig als je ook oudere kinderen moet halen en brengen.

Warm eten en yoga
Je kunt naast expertise op het gebied van kinderopvang ook veel extra’s verwachten. Zo kunnen kinderen op Sneeuwbes elke dag warm eten en is er een zogenaamd VVE-programma op Tuimelaar en Pionier. Met dit educatieve programma worden peuters al vroeg voorbereid op de basisschool. Er zijn ook extra activiteiten zoals muziek en yoga.

Iedereen is welkom
Typerend voor de AKROS kinderdagverblijven is dat ze een afspiegeling vormen van de buurten van De Baarsjes. Dus zoek je verbinding met mensen uit je straat en buurt, dan ben je hier op de juiste plek. “Bij AKROS mag iedereen zijn wie hij of zij is. Verschillen juichen we juist toe. Dat geldt voor kinderen, ouders en medewerkers. Iedereen is welkom’’, zegt locatiemanager Sumeyra (Tuimelaar). “Bij Pionier vieren we alle feestdagen: Sinterklaas, kerstmis, Suikerfeest en Keti Koti”, voegt locatiemanager Saskia (Pionier) toe. “We geven kinderen van alle culturen iets mee.”

Voel je vooral dus ook welkom bij een van de drie locaties van AKROS Kinderdagverblijven. Mail of bel om een keer een kijkje te nemen.

Sneeuwbes
Lotte van der Straeten
Telefoon: 020 – 261 05 80
Email: sneeuwbes@akros-amsterdam.nl
Tuimelaar
Sumeyra Kaya
Telefoon: 020 – 261 05 60
Email: tuimelaar@akros-amsterdam.nl
Pionier
Saskia van den Bergh
Telefoon: 020 – 26 10 599
Email: pionier@akros-amsterdam.nl

Info: Akros Amsterdam