AKROS Kinderopvang zoekt medewerker Technische Dienst (m/v)

Technische ondersteuning is onmisbaar! (foto: AROS)
Hoogstins2024

AKROS kinderopvang zoekt ter ondersteuning van de technische dienst een medewerker Technische Dienst. Heb jij twee rechterhanden? En vind je het leuk om allerlei verschillende onderhoudsklussen aan te pakken? Lees dan snel verder!

De technische dienst heeft het enorm druk en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe technisch medewerker. Jeanine van der Putten (leidinggevende BSO, voorscholen): “Technische ondersteuning is voor onze organisatie essentieel. Dat geldt niet alleen voor goed onderhoud en reparatie, maar ook het creëren van nieuwe dingen maakt dat we de opvang voor onze kinderen op het hoogste niveau kunnen houden.”

(beeld: Akros)

Cor Hoogerheide werkte 20 jaar voor AKROS als technisch medewerker, waarvan 7 jaar na zijn pensioen en is intussen gestopt om van zijn vrije tijd te genieten. “Met veel plezier heb ik al die tijd technische klussen gedaan op de locaties. Onderhoud van speeltuinen, kapotte spullen repareren, borden ophangen, nieuwe meubels in elkaar zetten en ja, soms ook een toilet ontstoppen.”

Contact met collega’s en kinderen

Het werk is niet alleen belangrijk, maar geeft ook heel veel voldoening. Cor: “Ik had veel contact met collega-technici en de pedagogisch medewerkers op de groepen. Er samen voor zorgen dat de klus goed verloopt en dat iedereen blij is met het resultaat, daar deed ik het voor.”

Kinderopvang is een dynamische wereld, geen dag is hetzelfde. Cor: “Kinderen zijn nieuwsgierig en vragen wat je aan het doen bent. Ik heb dingen laten zien en hen een keer laten ervaren hoe het is om een gaatje te boren. Onder begeleiding natuurlijk. En als je op je rug onder een keukenkastje ligt, klimmen ze soms zomaar op je benen!”


(Beeld: Akros)

Visitekaartje voor de ouders
Jeanine: “Technische ondersteuning is heel belangrijk, het maakt dat we met ons team goed kunnen functioneren. Als de ruimtes er tip top uitzien, is dat ook een visitekaartje naar de ouders toe.”

Werken met hart voor de zaak!
AKROS zoekt een doortastende collega die het leuk vindt om allerlei verschillende reparatie- en onderhoudsklussen uit te voeren. Denk aan timmerwerkzaamheden, kleinschalig leiding- en installatiewerk, elektra en het herstellen van schade aan meubilair en speeltoestellen. Cor: “Dit soort werk moet je door mensen laten doen met hart voor de zaak, die afstemmen wat er nodig is en van elkaar weten wie wat kan en wanneer. Ik kan het iedereen met technische ervaring of aanleg aanraden!”

Cor Hoogerheide: Werken met hart voor de zaak! (beeld: Akros)

Enthousiast? Stuur een mailtje en we bellen je!
Heb jij een technische achtergrond en interesse in werken voor onze kinderopvang locaties? En kun je zelfstandig en planmatig werken? Bekijk dan de vacature en reageer direct. Eerst meer weten? Of kort kennismaken? Stuur een berichtje met je naam en telefoonnummer naar sollicitatie@akros-amsterdam.nl, dan nemen wij contact met je op!

Hier kun je de vacature helemaal bekijken: medewerker technische dienst 

AKROS kinderopvang
Telefoon:        020 – 26 10 500
Email:             sollicitatie@akros-amsterdam.nl
Info:                www.akros-amsterdam.nl