Sportieve en creatieve talenten gezocht voor kinderopvang

Hoogstins2024

Sportieve en creatieve talenten met een MBO of HBO diploma kunnen op vrijdag 13 juli komen speeddaten voor een superleuke job in de kinderopvang in Amsterdam West.

Verruimde kwalificatie eisen voor BSO

Nog niet iedereen weet dat de kwalificatie eisen om te mogen werken als pedagogisch medewerker in de buitenschoolse opvang (BSO) vorig jaar zijn verruimd. Dit betekent dat professionals met een MBO of HBO diploma in een sportieve of creatieve richting de mogelijkheid hebben op hun eigen wijze hun talenten in te zetten voor het werken met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar.

Talenten inbrengen voor kinderen
“Dit is voor alle partijen een fantastische ontwikkeling!” zegt Yolande Willems, manager bij AKROS kinderopvang in Amsterdam. “Het biedt professionals de kans om hun talenten in praktijk te brengen bij kinderen die open staan voor nieuwe dingen. Kinderen leren van echte vakmensen spelenderwijs musiceren, schilderen, toneelspelen of gaan sportieve uitdagingen aan. Ouders zijn blij met dit extra aanbod voor hun kinderen. Voor professionals is BSO-werk prima te combineren met ander parttime of freelance werk (ZZP).”

Speeddate in BSO De Tulp
AKROS nodigt afgestudeerden en professionals uit om tijdens een Speeddate Event kennis te maken met BSO De Tulp aan het Rembrandtpark en in gesprek te gaan. Bij een wederzijdse klik en geschiktheid (neem je cv mee) volgt snel een contract en kunnen professionals in juli aan de slag. Pedagogisch medewerkers met kwalificaties voor kinderdagverblijven en voorscholen zijn natuurlijk ook welkom.

Tijd en plaats
Het Speeddate Event vindt plaats op vrijdag 13 juli van 11.00-13.00 uur (vrije inloop) in BSO De Tulp, Postjeskade 200, Amsterdam. Verhinderd op 13 juli? Maak dan een afspraak. Info/contact: 020 – 26 10 500. De verruimde kwalificatie-eisen zijn hier te vinden: www.akros-amsterdam.nl/vacatures

DeWestkrant