Nieuw! Kindcentrum De Zijderoute in Bos en Lommer

(foto: Combiwel)
Hoogstins2024

Dit schooljaar start in Bos en Lommer het nieuwe Kindcentrum De Zijderoute aan de Buskenblaserstraat, vlakbij het Bos en Lommerplein. In de school zit Kinderopvang Combiwel voor Kinderen met een voorschoolse- en buitenschoolse opvang. Samen zorgen wij ervoor dat jouw kind maximaal wordt ondersteund in zijn of haar talenten en ontwikkeling.

De doorgaande lijn naar de basisschool

Combiwel voor Kinderen werkt nauw samen met de basisschool. De voorschool werkt regelmatig samen met groep 1 en 2 van de basisschool. De pedagogische visie en thema’s worden op elkaar afgestemd zodat een doorgaande leerlijn gewaarborgd is.

Uitdagende BSO
Na schooltijd, op de vrije middagen en in de schoolvakanties zorgen wij dat je kind veilig en met veel plezier wordt opgevangen op BSO De Zijderoute. Hier kan je kind spelen met andere kinderen, meedoen aan toffe activiteiten of in alle rust een boek lezen. Ook gaan we graag naar buiten om te sporten of te spelen.

Bekende gezichten
Doordat Combiwel voor Kinderen pedagogisch medewerkers ook inzet op school, zien de kinderen dezelfde gezichten van jongs af aan. Hierdoor kunnen we kinderen optimaal ondersteunen in hun ontwikkeling en voelen ze zich veilig in een vertrouwde omgeving.

Dé kinderopvang van Amsterdam
Ben je op zoek naar een zorgzame, veilige en uitdagende kinderopvang voor je kind? Dan zit je goed bij Combiwel voor Kinderen. Onze deskundige pedagogisch medewerkers, coaches en samenwerkingspartners staan elke dag klaar voor de kinderen. Samen zetten wij een extra stap voor onze Amsterdammertjes!

Voor vragen over Kindcentrum De Zijderoute of een vrijblijvende rondleiding, neem contact op met planning@combiwelvoorkinderen.nl

http://www.combiwelvoorkinderen.nl l 020 577 11 33