Nieuwe Curious Kids kinderopvang op de Admiraal de Ruijterweg

Beeld: Curious Kids
Hoogstins2024

Sinds 2010 biedt Curious Kids professionele, kindgerichte kinderopvang aan in een veilige en warme sfeer waarbij de persoonlijke aandacht voor ieder kind optimaal gewaarborgd wordt. Ze hebben huiselijke en kleinere horizontale baby-, dreumes-, peuter- en peuterplusgroepen. Er zijn 2 tot 3 vaste leidsters per groep en zij zorgen er elke dag voor dat de kinderen een gestructureerde en fijne dag hebben. Rust, Reinheid en Regelmaat zijn de kernwoorden voor alle groepen.

Nieuwe locatie
Heb jij Curious Kids wel eens ergens gespot in Amsterdam-West? In West hebben ze locaties zitten op de Chasséstraat (Baarsjes), de Amaliastraat (Frederik Hendrikbuurt) en sinds april dit jaar zijn ze ook te vinden op de Admiraal de Ruijterweg (Baarsjes). Hier zijn twee babygroepen van 0-2 jaar, één peutergroep van 2 tot 4 jaar en één peuterplusgroep van 3 tot 4 jaar gevestigd.

Warme maaltijd
Hun voeding is 100% biologisch en elke middag krijgen de kinderen een warme suikervrije gestoomde lunch. De lunch bestaat uit 3 à 4 soort groenten, vis, tofu of ei, en koolhydraten zoals pasta, aardappels of rijst.

Frisse neus
Elke locatie van Curious Kids heeft een eigen tuin. Hier kunnen de kinderen bij goed weer spelen. Ook gaan ze er graag op uit, bijvoorbeeld voor een wandeling met de zesling-wagen, of naar de speeltuin of het park. Ze genieten daarnaast wekelijks van een yoga- en muziekles op de groep.

Whatsapp
De communicatie tussen leidsters en ouders gebeurt gedurende de opvangdag via Whatsapp. Elk gezin heeft een persoonlijke Whatsapp-groep waarin ze minimaal 1 foto of video per dag van het kind ontvangen. Hiermee worden ouders op de hoogte gehouden. Aan het einde van de opvangdag is er een mondelinge overdracht waarbij de dag kort doorgenomen wordt.

Naschoolse opvang
In het oude schoolgebouw op de Amaliastraat 5 in Westerpark zitten ook drie NSO-groepen, voor de leeftijden van 4 tot 13 jaar.
Voor vragen of een vrijblijvende rondleiding op een van onze locaties, neem gerust contact op via planning@curiouskids.nl.

www.curiouskids.nl l 020 672 7321

DeWestkrant