Jouw persoonlijke loopbaanexpeditie bij Humankind

Hoogstins2024

De kinderopvang staat te springen om goede mensen. In de huidige markt kan je als pedagogisch professional je eigen ultieme loopbaan kiezen. Wil jij gewoon lekker met kinderen bezig zijn, heb je bijzondere vaardigheden of interesses of ben jij liever dé pedagogisch expert? Bij Humankind bepaal jij je eigen pad. Onze vestigingen in Amsterdam-West zijn gevestigd op de Piet Mondriaanstraat, de Meimorgenstraat en de Elfendansstraat. Ook in Oost en IJburg zoeken we nieuwe collega’s. 

Tegenwoordig is je loopbaan een soort reis, waarvan je einddoel bij vertrek niet vaststaat. Onderweg kan je je route altijd nog bijstellen. Jij bepaalt je eigen pad, afhankelijk van waar jij energie van krijgt. Het is jouw persoonlijke loopbaanexpeditie.

Enkele reis groei en ontwikkeling
Kinderen zijn ontdekkingsreizigers. Daar kunnen wij als volwassenen nog wat van leren! André Feije, regiodirecteur Midden-Nederland: “Een leven lang blijven ontdekken, leren en groeien, geeft extra betekenis aan je werk en aan jou als persoon. Het is goed voor je zelfvertrouwen, weerbaarheid en veerkracht. En het draagt bij aan jouw werkgeluk. Daarom zet Humankind volop in op groei en ontwikkeling.”

Groeikracht
Werken in de kinderopvang betekent bij Humankind werken met hart, hoofd en handen, met maar één doel: optimale ontwikkeling van ieder kind. Dus denken, doen en beslissen kinderen mee. Dat geldt ook voor jou als collega. Je wilt dat je mening telt, jouw talent wordt gezien en dat ideeën welkom zijn. Om te groeien in je vak én als mens. Jij telt bij Humankind!

Leerkracht
André: “Humankind heeft een uitgebreid opleidingsplan met vakinhoudelijke opleidingen en trainingen en allerlei kansen voor je persoonlijke ontwikkeling.” Voor BBL’er en kwalificatie van zij-instromers startte Humankind zelfs haar eigen academie. Ook kun je als pedagogisch medewerker sparren met je pedagogisch coach, deelnemen aan webinars, kenniskringen en inspiratiesessies. Of luisteren naar de Humankind-podcast of zélf spreker zijn. Jij bent je eigen leerkracht.

Menskracht
Humankind gelooft in de kracht van samen. André: “Collega’s nemen deel aan dialoogsessies of werkgroepen en delen op een intern platform hun mening. Dit zorgt voor een transparant en positief werkklimaat.” Zo leverde een onafhankelijk medewerkersonderzoek Humankind de titel Beste Werkgever in de branche op.

#JijTelt!
Hoeveel uur wil je werken, op een grote of kleinere locatie? Welke leeftijdsgroep? Hoe zie je jouw rol? Humankind is groot én flexibel, met een mooi, concreet en op jouw talent en wensen afgestemd aanbod. Bij Humankind lever je een bijdrage aan een mooiere samenleving. Want ieder kind dat opgroeit tot een krachtige volwassene maakt onze wereld mooier. 

Over Humankind
Humankind (in 1983 gestart als Kinderopvang Humanitas) is de grootste niet-commerciële organisatie voor kinderopvang en -ontwikkeling in Nederland. Haar pedagogische visie is gebaseerd op humanistische waarden. Humankind gelooft in optimale groei en bloei van ieder kind. In een samenleving waarin zorg en respect voor de leefomgeving belangrijk zijn. Voor mens en natuur. Voor elk individu en voor elkaar. Nu en in de toekomst. Humankind innoveert, stimuleert, faciliteert en brengt betrokken partijen samen om de cirkel rondom het kind en de ouders te versterken. Dat doet ze zowel lokaal als landelijk. De meer dan 450 locaties worden dagelijks bezocht door circa 25.000 kinderen.

Kijk voor de verschillende mogelijkheden op: https://www.humankind.nl/vacatures-in-de-kinderopvang

DeWestkrant