Unikidz brengt uniek kinderopvang-concept naar Amsterdam-West

(beeld: Unikidz)
Hoogstins2024

UniKidz locatie West in de Fagelstraat bevindt zich in een net gerenoveerd karakteristiek schoolgebouw aan een rustige weg. Hier zit de nieuwe locatie van UniKidz, een kinderopvangorganisatie met een uniek opvangconcept, die op dagelijkse basis voor- en vroegschoolse educatie (VVE 2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (BSO 4-13 jaar) gaat aanbieden. Het UniKidz opvangconcept biedt een uitgebreid 10 wekelijks activiteitenprogramma in de Unikidz ontwikkelingsgebieden.

FitKidz (sport & beweging), SoulKidz (met hart & ziel), MindKidz (ontwikkeling & onderwijs) en SkillsKidz (maken en creëren) zijn de vier labels of ontwikkelingsgebieden van UniKidz. Kinderen halen tijdens de opvanguren hun zwemdiploma, rijden paard, lossen challenges op in de STEAM Makerspace (STEAM staat voor Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics), dansen, sporten, hebben theater- en kookles of krijgen bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding. Eigenlijk alles wat je als ouder zelf met je kind zou willen doen als je die drukke baan niet had. UniKidz biedt alle activiteiten inclusief aan en claimt daardoor goedkoper te zijn dan opvangorganisaties die geen activiteiten aanbieden en waar ouders apart moeten betalen voor bijvoorbeeld paardrijden, kickboksen, ballet, dansen of basketbal.

UniKidz biedt op deze locatie naast buitenschoolse opvang ook VVE, oftewel voorschool, met een plus! Ons gecertificeerd team zorgt ervoor dat kinderen van 2 tot 4 jaar extra hulp bij hun ontwikkeling krijgen en eventuele achterstanden worden ingehaald. Anderzijds draagt VVE bij aan een soepelere overgang naar de volgende ontwikkelingsfase in de kleuterklas op de basisschool. Daarnaast worden extra activiteiten aangeboden in de UniKidz ontwikkelingsgebieden zoals My Little van Gogh, Mini-professors en peuterdans. Dat zorgt voor een extra stimulans in de ontwikkeling, daar staat de plus voor.

In de maanden augustus en september biedt UniKidz een overstapservice aan. De overstapservice maakt het mogelijk om je kind direct bij UniKidz West te laten starten zonder dubbele kosten vanwege een maand opzegtermijn. Het voordeel van direct starten is dat kinderen geen lessen van het eerste activiteitenprogramma hoeven te missen.

Neem contact op met UniKidz voor de voorwaarden van de overstapservice, meer informatie of het inplannen van een rondleiding via www.unikidz.nl

DeWestkrant