Vacature Marketing- & Communicatie Coördinator m/v/x bij De Hallen (24-32 uur)

De Passage van De Hallen Amsterdam. (Foto Richard Mooyman)
Hoogstins2024

Ben jij een creatieve en goed georganiseerde marketing- & communicatie coördinator met goed gevoel voor humor? Zoek je een werkelijk unieke werkplek waar je jouw persoonlijkheid kunt laten schitteren? Dan zouden wij wel eens voor elkaar gemaakt kunnen zijn!

De Hallen Amsterdam is gevestigd in een oude tramremise uit 1901 in Amsterdam-West en is gerenoveerd en getransformeerd tot een bruisend centrum van media, mode, cultuur, horeca en ambacht, waarmee het tot op heden al geruime tijd tot een van dé hotspots van Amsterdam behoort.

Het complex biedt onderdak aan een prachtige mix van commerciële, sociale en creatieve bedrijven en talenten. In de Passage worden regelmatig bijzondere activiteiten georganiseerd zoals culturele zondagen, zijn er bijna alle weekenddagen verschillende thema-markten en geven we ruimte aan speciale gelegenheden.

De beheerorganisatie van De Hallen Amsterdam, Stichting TROM, is op zoek naar een marketing- & communicatie coördinator voor 24-32 uur per week die binnen en buiten de organisatie graag impact wil maken op alle denkbare fronten. Meer weten? Kijk hier naar wat je gaat doen, wat je meebrengt, wat we van je verwachten, wat we te bieden hebben en hoe je kunt solliciteren.

DeWestkrant