Aldi komt naar Postjesweg

Hier komt de Aldi aan de Postjesweg.
Hoogstins2024

Naast Albert Heijn op de Postjesweg komt een filiaal van de Aldi supermarkt, aldus winkelstraatmanager Liesbeth van der Schaar. Op het moment wordt op deze plek al druk verbouwd.

Daarnaast gaan de eigenaren De Key, Rochdale en Coltavast de puien van de Postjesweg vernieuwen. “Het aanzicht van de winkelplint is rommelig en bestaat uit een lappendeken van verschillende reclame-uitingen die op verschillende hoogtes op de gevels is aangebracht”, aldus Van der Schaar. Ze verwacht dat de straat hierna aantrekkelijker wordt voor ‘kwalitatief goede ondernemers’.

Aldi heeft een vergunning aangevraagd voor het verbouwen van de achterkant van winkelpanden op de nummers 83 tot en met 87, waarbij de daar aanwezige snackbar wordt gehandhaafd. Op nummer 97 komt de ingang van de supermarkt, aldus de vergunningsaanvraag.

De Aldi zat tot een aantal jaar geleden op de Baarsjesweg, en maakte plaats voor Jumbo en Lidl. Dat er een filiaal op de Postjesweg komt, betekent niet dat Aldi op de Admiraal de Ruijterweg verdwijnt. De Postjesweg komt er dus bij.