Pablo’s IJscobar is op pad

IJs van Pablo's IJscobar.
Hoogstins2024

Zodra de ijstenten open zijn, weet je dat je vanaf nu zonnebrand kunt hamsteren. Vier dit breaking news met ijs van Pablo en deze andere twee nieuwkomers.

Arnel van Doardi Ice & Fries pimpte zijn zaak in de Van Limburg Stirumstraat met roze en blauw. Bij Il Gusto aan de Haarlemmerweg staat Miro uit Calabrië paraat om bollen ijs uit eigen keuken te scheppen. Hieronder vind je de nieuwste aanwinsten aan het westelijk ijsfront. 

Pablo’s IJscobar
Ja, ja ik weet dat Pablo Escobar fout was. Maar, zeg eens eerlijk, moet je niet een beetje lachen om de naam? Vanaf deze week zal de truck als een echte ijscoman door Bos en Lommer en andere delen van West rijden. Pablo cruist ook nog van festival tot festival. Op 13 mei is el patron bijvoorbeeld present op het Tapasfestival van Dok Amsterdam. Zijn wapens: ice rolls met banaan en geroosterde marshmallows of met aardbei en oreo cookies.
https://www.facebook.com/search/top/?q=pablo’s%20ijscobar

La la IJs
Het openingsfeest is op 20 april, maar het is nu al likken geblazen in de Tollenstraat. Dit strakke zaakje pal naast De Hallen verkoopt biologisch ijs, inclusief veganistische opties. De chocolade in het ijs wordt geleverd door Rodney en Enver van Chocolatemakers uit Amsterdam-Noord. Andere aanraders zijn het limoen-basilicum en kardemonijs.
https://www.facebook.com/lalaijsamsterdam/

Ludo & Hedo
Deze ijsmakers op het pleintje aan de Van Hallstraat openen de aanval op je zintuigen met ijs van lokale en biologische seizoensproducten. De laatste creaties uit hun ijslaboratorium: gorgonzola, peer & walnoot, olijfolie, meloen & zout, zwart sesamzaad, miso & karamel.
http://www.ludoandhedo.com