Bar Kantoor: gezelligheid, goed eten en live muziek in februari

Hoogstins2024

Bij Bar Kantoor, oftewel ‘het gezelligste kantoor van Amsterdam’, is verveling verleden tijd. Dit uitnodigende restaurant in het Westerpark heeft in februari weer geweldige events met live muziek op het programma staan.

Rhythm and fries
4, 11, 18 en 25 februari 14:00 – 17:00
Vergeet die saaie zondagmiddagen! Trakteer jezelf op een geweldige middag in het gezelligste kantoor van Amsterdam. Laat je betoveren door de relaxte deuntjes van onze liveband die zorgen voor de perfecte sfeer om te ontspannen en te genieten van je zondagmiddag. Voetjes van de vloer of gewoon lekker achterover leunen – de keuze is aan jou! We serveren trouwens niet zomaar frietjes; het zijn loaded fries die je moet proberen! En als je ook nog eens dorst hebt, hebben we het perfecte antwoord: een combi-deal met een ijskoud tapbiertje om je op te frissen. En dat voor slechts 8 euro!

Open Mic Night
15 februari 20:00 – 23:00
Bij Bar Kantoor is het altijd gezellig, maar op donderdagavond wordt het pas écht magisch. Of je nu een verborgen zangtalent bent dat wacht om ontdekt te worden, of gewoon een muziekliefhebber die van geweldige optredens en lekkere hapjes houdt! Vanaf 19:00 kun je je aanmelden bij de bar, jezelf moed indrinken of alvast het beste plekje van Bar Kantoor uitzoeken! De show begint om 20:00, begeleid door een geweldige liveband die de sterren van de hemel speelt! We kunnen niet wachten om je te zien schitteren op ons podium!

Verwarmde iglo’s
Tot en met 29 februari
Op zoek naar een unieke ervaring? We hebben ons terras weer omgebouwd tot een winter wonderland. Het hele winterseizoen zullen onze knusse en verwarmde iglo’s de ingang van Bar Kantoor sieren. Kom gezellig langs op vrijdag, zaterdag of zondag om te genieten van onze verleidelijke Boozy Brunch, waarbij een cocktail is inbegrepen voor slechts 35 euro. Daarnaast kan je iedere avond samen genieten van ons shared dining-menu, vanaf 2 personen voor 39.50 euro per persoon. Laat de winterse magie maar beginnen!