Bar Kantoor: waar gezelligheid, goed eten en leuke events samenkomen!

Hoogstins2024

Bij Bar Kantoor, oftewel ‘het gezelligste kantoor van Amsterdam’, is verveling verleden tijd. Dit uitnodigende restaurant in het Westerpark heeft een aantal geweldige events op het programma staanHier zijn enkele hoogtepunten die je niet wilt missen:

Rhythm and Fries
Op zondagmiddag hoef je geen genoegen te nemen met verveling. Verwen jezelf met een onvergetelijke middag in het gezelligste kantoor van Amsterdam. Of je nu je voeten van de vloer wilt laten gaan of gewoon lekker achterover wilt leunen: de keuze is helemaal aan jou. Maar we moeten je waarschuwen: de ‘loaded fries’ zijn niet zomaar frietjes, maar een smaakexplosie die je móét proberen. En als je dorst hebt, is er de ideale oplossing: een combi-deal met een ijskoud tapbiertje om je op te frissen, en dat alles voor slechts 8 euro.

Open Mic nights
Of je nu een verborgen zangtalent hebt dat staat te popelen om ontdekt te worden, of gewoon een liefhebber bent van geweldige liveoptredens en heerlijke hapjes: je bent van harte welkom bij de Open Mic nights. Vanaf 18.00 uur kun je je bij de bar inschrijven, een opkikkertje nemen of alvast het beste plekje kiezen. De show gaat om 19.00 uur van start en wordt begeleid door een fantastische liveband die de sterren van de hemel speelt.

Kids Theaterclub
Op zaterdag 23 september staat er een geweldig avontuur te wachten bij Bar Kantoor – speciaal voor onze jonge ontdekkingsreizigers. Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol plezier, een vleugje magie en heel veel lachsalvo’s. Het avontuur begint om 13.00 uur wanneer het gordijn opengaat voor een betoverende theatervoorstelling. Vanaf 14.00 uur wordt het feest pas echt geopend met activiteiten, zoals schminken en het maken van je eigen poffertjes. Zorg ervoor dat je deze datum in je agenda markeert; trek je breedste glimlach, zet je grappigste schmink gezicht op en kom langs bij de Kids Theaterclub bij Bar Kantoor.

Meer informatie en updates over (nieuwe) events kun je vinden op https://barkantoor.nl/agenda/ of volg Bar Kantoor op social media.

DeWestkrant