Ook peuters kunnen hun creatieve talent ontwikkelen bij theater Meervaart

Optreden Hessel Du Mark (woordkunstenaar)
Hoogstins2024

Je bent nooit te oud om te leren. Of te jong. Als Amsterdammertjes 2 jaar zijn, kunnen ze bij Meervaart al lessen dans, theater en muziek volgen. Hoe het er dan ongeveer aan toegaat, wordt duidelijk op zondag 17 september, wanneer dit theater Open Huis houdt.

Meervaart roept alle jonge, nieuwsgierige en creatieve Amsterdammers van 2 tot 26 jaar op om zondag 17 september langs te komen bij het theater aan Meer en Vaart 300. Op diverse locaties van het theater kunnen ze dan meedoen aan gratis proeflessen in muziek, dans, theater, atelier, film en woordkunst. Ook kunnen ze dan verschillende tot de verbeelding sprekende voorstellingen bezoeken.

Meervaart Jong
Het theater wil dat kinderen en jongeren zich volop kunnen ontwikkelen op het gebied van kunst en cultuur. Om het culturele bewustzijn van jonge Amsterdammers verder te ontwikkelen, organiseert Meervaart uiteenlopende activiteiten.  
Meervaart Jong
(2-16 jaar) is een plek waar kinderen creatieve lessen kunnen volgen; van theater, dans, beeldende kunst tot aan muziek. Meervaart Jong geeft les op meerdere locaties in Nieuw-West.

 

Meervaart Studio
Voor jongeren en jongvolwassenen (15-26 jaar) is er Meervaart Studio. Het is dé plek waar Amsterdamse jongeren hun creatieve talent kunnen ontdekken en ontwikkelen. Meervaart Studio biedt activiteiten aan op het gebied van muziek, dans, theater, film, fotografie en woordkunst.

Open Huis
Binnenkort start het nieuwe seizoen van Meervaart Jong en Meervaart Studio. Aanmelden kan nog voor verschillende activiteitenBenieuwd naar de sfeer? Proeven van het aanbod? Dat kan op zondag 17 september tijdens het Meervaart Open Huis. Toegang is gratis.