C&A gaat nieuwe winkel openen in de Kinkerstraat

De nieuwe C&A komt in het pand waar eerder kledingwinkel WE zat. (Foto Richard Mooyman0
Hoogstins2024

De Kinkerstraat krijgt een winkel van C&A. Het bedrijf vestigt zich op nummer 213, in het pand waar tot voor kort kledingwinkel WE zat. De opening is gepland begin maart volgend jaar. 

Naast deze winkel in de Kinkerstraat opent C&A een filiaal in de Ferdinand Bolstraat. Het gaat om kleinere vestigingen, zo laat het bedrijf weten. C&A telt nu vijf winkels in Amsterdam, waaronder op Plein ’40-’45, Osdorpplein en in de Kalverstraat. 

“Ons doel is nog dichter te staan bij onze loyale consument, maar ook nieuwe consumenten C&A laten ontdekken op een inspirerende manier”, aldus Stefanie Schneider, Market Lead Benelux. “Om die reden zijn onze nieuwe locaties opvallend kleiner dan gemiddeld het geval is bij C&A.”

De verbouwingen voor de winkels in de Kinkerstraat en Ferdinand Bolstraat starten de komende weken. De nieuwe locaties zullen in totaal werk bieden aan een twintigtal werknemers. De komst van C&A betekent een opsteker voor de vernieuwde Kinkerstraat, waar de HEMA pas het filiaal volledig verbouwde. 

In de Benelux heeft C&A circa 200 winkels. In de komende drie jaar wil de retailer 100 nieuwe winkels openen in Europa, waaronder dus ook in Nederland. Naast de uitbreiding van het winkelnetwerk staat er ook een uitbreiding van de online activiteiten gepland.

DeWestkrant