De hotste werkplekken van West

Hoogstins2024

Zzp’er en geen zin meer om je dagen te slijten in de Coffee Company of achter de geraniums? Dit zijn de drie beste plekken van het moment.

Panorama West

Architecten Tom Bergevoet en Maarten van Tuijl gingen ‘los’ op de bovenste verdieping van het voormalige stadsdeelkantoor De Baarsjes. Resultaat: een mooie open ruimte die heel licht is, met rode accenten en mogelijkheden om je af te zonderen voor een lastig telefoongesprek of concentratieklus. Voor € 225 per maand kun je een plek de jouwe noemen en genieten van het fabuleuze uitzicht.

www.panorama-west.nl

uitzicht Panorama West

Broeden aan het Surinameplein

Aan het Surinameplein 33 komt een broedplaats voor creatieven. Er is atelierruimte op de begane grond en in de hoogbouw komen woon/werkplekken. Om in aanmerking te komen moet je wel aan allerlei selectiecriteria voldoen en moeten diverse sectoren evenredig vertegenwoordigd zijn in het gebouw. 18 oktober is er een open dag. Kijk op www.broedplaatssurinameplein.nl

Knowmads Greenhouse

Lastig om er via de website achter te komen wat Knowmads in de Kolenkitbuurt precies doet: opleiden, uitwisselen of business ontwikkelen? Wel duidelijk is dat je in deze blijkbaar dynamische omgeving een kantoor kunt huren voor € 75 voor een dag per maand tot € 200 voor een vaste plek voor 24/7. Ook te boeken via Seats2meat, waarmee je incidenteel plekken kunt huren en dan is Knowmads weer gratis.

www.knowmads.nl/greenhouse of zoek via Seats2meet