Er is weer een West Beach (Film) Festival aan de Sloterplas (16 t/m 26 september)

Hoogstins2024

Dé plek om je thuis te voelen en je buren te ontmoeten

Beter dan ooit leerden we het afgelopen jaar onze buurt kennen. De geuren van het eettentje om de hoek, het geneurie van de buurman onder de douche en het park voor het dagelijkse wandelrondje. Het heeft veel bewoners aan het denken gezet: hoe verhoud je je eigenlijk tot je buurt? Tijdens de 18de editie van West Beach (Film) Festival onderzoeken we dit, samen met de bezoekers en buurtgenoten, aan de Sloterplas.

Programma
Tijdens dit tiendaagse festival vormt film de kapstok van een veelzijdig programma. Een selectie van wat je als bezoeker kunt verwachten: eten, muziek en een film van de Ghanese, Argentijnse en Syrische ‘Cultuur van je Buur’; een avond over de ‘Architectuur van je Buurt’; een dag voor alle kleine ‘piraten van hiernaast’; aandacht voor de thema’s eenzaamheid/verbinding. Kijk voor het volledige programma op onze website www.westbeachfilmfestival.com

Datums, tijden en locatie

Donderdag 16 t/m zondag 26 september 2021. Het festivalterrein is op zaterdag en zondag geopend vanaf 13.00 uur en op maandag t/m vrijdag vanaf 17.00 uur. Het terrein sluit om ca. 00.00 uur. Het filmprogramma start elke avond om 20.30 uur. Bij regen wordt de film vertoond in een tent. Locatie: op het Bastion naast het Sloterstrand aan de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West.

Buurtbewoners
Woon je in de buurt van het festival? We nodigen je van harte uit om langs te komen! In onze bewonersbrief lees je meer over het festival en wat je kunt verwachten als omwonende. De brief en het programma is te lezen in het Engels, Spaans, Turks, Arabisch en Nederlands via: https://westbeachfilmfestival.com/bewonersbrief/

Pay as you like
West Beach (Film) Festival is voor iedereen en daarom is de toegang gratis. Vrijwillige bijdragen zijn welkom aan de deur of via de website. West Beach (Film) Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam Nieuw-West, Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSBfonds, Postcode Loterij Buurtfonds, MAEX, Ars Donandi: W.J.O. de Vries fonds, Ars Donandi: Het Tijtgat Fonds en Outdoor Cinema.

Kijk voor de laatste informatie op:
Klik hier voor het Facebook event
Instagram: @westbeachfilmfestival
Website: www.westbeachfilmfestival.com