Kom gezellig picknicken op 3 juli op het Bos en Lommerplein

(foto: Martine de Vente)
Hoogstins2024

Zaterdag 3 juli 2021 aanstaande wordt op het vernieuwde Bos en Lommerplein in Amsterdam West de Picknick@BOLO georganiseerd door Winkeliersvereniging Bos en Lommerplein (BOLO). Tussen 10.00 uur en 17.00 uur kunnen mensen op inschrijving genieten van een lekkere picknick.

De ontbijt picknick is gereserveerd voor de bewoners van het Bos en Lommerplein die na alle overlast van de verbouwing van het plein, getrakteerd worden op een ontbijtje.
Alle andere mensen kunnen zich aanmelden via www.bolopicknick.nl om kans te maken op een plekje voor de lunch of een high wine picknick.

Het vernieuwde BOLO plein is erg mooi geworden en heel wat groen rijker. Een ideale locatie voor een picknick in de stadstuin. Men kan zich opgeven voor deze VIP picknick en uit alle aanmeldingen kiezen we 60 personen die in totaal met 4 personen mogen komen picknicken. Zij ontvangen op 3 juli een BOLO koeltas vol met heerlijk eten en drinken en kunnen zo gezellig samen picknicken onder het genot van sfeervolle live muziek.

Meld je dus nu aan op www.bolopicknick.nl en wie weet ben jij wel een van de gelukkige winnaars!

Meer informatie www.bosenlommerplein.com

DeWestkrant